Σε κάθε ξενώνα ένα smartphone με το όνομα Handy

Σε κάθε ξενώνα ένα smartphone με το όνομα Handy

Αυτό το smartphone, το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μαζί τους εκτός των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες όπως η απεριόριστη πρόσβαση στο 3G Internet, που τους επιτρέπει να επικοινωνούν με τους συγγενείς, τους φίλους και τους πελάτες τους ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό.

ΤοSitia Beach City Resort & Spaπαρουσίασε πρόσφατα τη νέα υπηρεσίαsmartphone"Handy" που προσφέρει μια επαναστατική εμπειρία φιλοξενίας. Με τις υπηρεσίες «Handy» οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν απεριόριστη πρόσβασηInternetστο κινητό τους, δωρεάν τοπικές καιIDDκλήσεις, έναν ενημερωτικό «ψηφιακό οδηγό του νησιού» καθώς και τις τελευταίες προσφορές του ξενοδοχείου. Και όλα αυτά δωρεάν!

Σε κάθε ξενώνα υπάρχει έναsmartphoneμε το όνομα "Handy". Αυτό τοsmartphone, το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μαζί τους εκτός των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες όπως η απεριόριστη πρόσβαση στο 3GInternet, που τους επιτρέπει να επικοινωνούν με τους συγγενείς, τους φίλους και τους πελάτες τους ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν επίσης να απολαύσουν απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο με δεδομένα 3Gκαι να κάνουν απεριόριστες τοπικές κλήσεις αλλά καιIDDσε καθορισμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ, των ΗΠΑ, του Καναδά και του Ισραήλ. Μπορούν να μοιράζονται την εμπειρία τους για το ταξίδι τους στα κοινωνικά δίκτυα οποτεδήποτε με περιεχόμενο για τον προορισμό, να ενημερωθούν για τις αποκλειστικές προσφορές των ξενοδοχείων, και να δουν ενημερωμένους οδηγούς πόλεων και προτεινόμενων καταστημάτων, μπαρ, εστιατορίων και μέρη για επίσκεψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ