Η πρώτη foldable οθόνη απο την samsung μεσα στο 2017

Η πρώτη foldable οθόνη απο την samsung μεσα στο 2017
Οι φήμες για μια συσκευή με foldable οθόνη της Samsung δεν λένε να σταματήσουν, δείχνοντας ότι ο Κορεάτικος κολοσσός κάτι ετοιμάζει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τρίτο τρίμηνο  του 2017 η Samsung θα έχει έτοιμο ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, ύστερα από αρκετά χρόνια πειραματισμών με τις foldable OLED οθόνες.

Η συγκεκριμένη συσκευή αναμένεται να είναι φτιαγμένη από τα πιο ακριβά υλικά, και θα στοχεύει στην κατηγορία των ultra-premium συσκευών. Η τεχνολογία της αναδιπλούμενης οθόνης αναμένεται να κάνει την διαφορά για την Samsung στην κατηγορία αυτή.

Η Samsung θα κατασκευάσει αρχικά χιλιάδες πρωτότυπα και θα τα διανείμει σε συνεργάτες για δοκιμή και αξιολόγηση, πριν αποφασίσει ότι αξίζει να ασχοληθεί σοβαρά με την μαζική παραγωγή foldable smartphone.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ίδια χρονική περίοδο Κινέζοι κατασκευαστές αναμένεται να δημιουργήσουν τα δικά τους πρωτότυπα foldable συσκευών, προσπαθώντας έτσι να κλέψουν λίγη από την δόξα της Samsung.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το πως θα μοιάζει μια τέτοια συσκευή, ωστόσο κάποιες φήμες έκαναν λόγο για μια συσκευή 5 ιντσών που θα γίνεται 8 όταν ξεδιπλωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ