Πωλήσεις- ρεκόρ για το Galaxy S5 σε ένα μήνα

Πωλήσεις- ρεκόρ για το Galaxy S5 σε ένα μήνα
Κέρδη ρεκόρ πώλησης συσκευών με το νέο Galaxy S5, κατέγραψε η Samsung σε ένα μόλις μήνα, σπάζοντας το φράγμα του προηγούμενου μοντέλου της του Galaxy S4, το οποίο είχε καταφέρει να πετύχει το νούμερο των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων.

Από ό,τι φαίνεται λοιπόν, η κορεάτικη εταιρεία τα κατάφερε, με το Galaxy S5 να κάνει 11 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι τώρα.
Αυτό το νούμερο επιβεβαίωσε και στην συνέντευξή του στη Wall Street Journal ο co-CEO της εταιρείας, J.K. Shin ο οποίος τονίζει: «Πέρασε ένας μήνας από τότε που ξεκινήσαμε να διαθέτουμε το Galaxy S5 στην αγορά και οι πωλήσεις είναι πολύ καλύτερες από αυτές του Galaxy S4».
Σύμφωνα με τον Shin, οι λόγοι για τους οποίους η συσκευή πάει τόσο καλά σε πωλήσεις, είναι η καλύτερη προετοιμασία που έκανε η εταιρεία σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, με διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων αλλά και περισσότερες χώρες διάθεσης της συσκευής, όπως επίσης και η σημασία που έδωσε η Samsung στη γνώμη των καταναλωτών για το σχεδιασμό, αλλά και για τη χρήση της αδιάβροχης τεχνολογίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο: «Περίπου το 30% των smartphones επιστρέφονταν πίσω στο service της εταιρείας, επειδή είχε χυθεί καφές πάνω σε αυτά ή είχαν πέσει στο νερό».
Αναφερόμενος και στην κριτική που δέχτηκε όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Galaxy S5, o κ. Shin τονίζει: «μπορεί να μην έχει κάτι συγκλονιστικό όσον αφορά την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε, αλλά όλα του τα χαρακτηριστικά είναι πρακτικά και χρήσιμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ