ΣΥΡΙΖΑ: Διπλά εκτεθειμένος για το Turkaegean ο «υπερπατριώτης» Άδωνις Γεωργιάδης

ΣΥΡΙΖΑ: Διπλά εκτεθειμένος για το Turkaegean ο «υπερπατριώτης» Άδωνις Γεωργιάδης

«Κάτω από τη μύτη του παραδόθηκε το ‘TurkAegean’ - ‘Τουρκικό Αιγαίο’ στην Τουρκία χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σκληρή κριτική στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ασκεί σχετικά με το «TurkAegean» σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Ο υποκριτής υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα βρίσκεται διπλά εκτεθειμένος. Μέχρι εχθές ξέραμε ότι κάτω από τη μύτη του παραδόθηκε το ‘TurkAegean’ - ‘Τουρκικό Αιγαίο’ στην Τουρκία χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα».

Όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «Σήμερα οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης τον καταγγέλλουν ότι όχι μόνο εκείνος έχει την πολιτική ευθύνη, αλλά ότι δεν έδωσε κιόλας καμία οδηγία να ενεργήσουν και να προσπαθήσουν να εμποδίσουν αυτή την εξέλιξη.

Ο κ. Γεωργιάδης από ‘υπερπατριώτης’ μας βγήκε ένας ανίκανος και επικίνδυνος Υπουργός που άνοιξε τον δρόμο στην Άγκυρα να της παραδοθεί η ονομασία ‘TurkAegean’ – ‘Τουρκικό Αιγαίο’. Φτηνός στα πίτουρα κι ακριβός στο αλεύρι, όπως ιστορικά αποδεικνύεται για όλους τους πατριδοκάπηλους.

Επειδή όμως ο ίδιος είναι κολλημένος στην καρέκλα του, θα περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη να πράξει τα δέοντα και να τον αποπέμψει άμεσα από την κυβέρνηση. Όμως ο κ. Μητσοτάκης δέσμιος του κ. Γεωργιάδη του βάζει πλάτη γιατί τον φοβάται και μετακυλίει κι αυτός τις ευθύνες στους υπαλλήλους.

Αναλαμβάνει έτσι και ο ίδιος την πολιτική ευθύνη των χειρισμών του Υπουργού Ανάπτυξης, του φιάσκου που ακολούθησε και των συνεπειών του».

Σημεώνεται ότι «Συγγνώμη» για την εξέλιξη που πήρε το θέμα του «Turkaegean» ζήτησε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στο «Πρώτο Πρόγραμμα 91.6».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ