Έφη Αχτσιόγλου: Η αιχμηρή απάντηση της στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνιση της (vid)

Έφη Αχτσιόγλου: Η αιχμηρή απάντηση της στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνιση της (vid)

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, έδωσε την δική της απάντηση στις επιθέσεις που δέχτηκε στο twitter, για βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο.

Η Έφη Αχτσιόγλου επέλεξε να απαντήσει στα δυσμενή και σεξιστικά σχόλια που έγιναν για την εξωτερική της εμφάνιση με ένα «ευχαριστώ» συνοδευόμενο από αιχμές για την κριτική που δέχονται και καλούνται να αντιμετωπίσουν ολοένα και περισσότερες γυναίκες σήμερα.

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε χαρακτηριστικά πως ευχαριστεί όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική της εμφάνιση. «Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά», τόνισε η βουλευτής σε ανάρτησή της στο Twitter. Συνέχισε λέγοντας πως «υπάρχει μια μικρή πιθανότητα η γυναίκα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Και ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως τα σχόλια έγιναν μετά από ένα μονόλεπτο βίντεο στο οποίο η κ. Αχτσιόγλου επέκρινε την κυβέρνηση για τα επιδόματα για τα καύσιμα. Όμως αρκετοί χρήστες δεν άργησαν να σχολιάσουν ότι η ίδια έδειχνε στο βίντεο ταλαιπωρημένη αρκετά αδυνατισμένη, ενώ σχολίασαν και μία μελανιά που φαίνεται στο αριστερό της χέρι, αφήνοντας ενδεχόμενο για κακοποίηση.

Το βίντεο της Έφης Αχτσιόγλου:

Πηγή: https://www.voria.gr/article/i-achtsioglou-apanta-sta-scholia-sto-diadiktio-mallon-den-echoun-di-nea-ergazomeni-mitera

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ