Αχτσιόγλου: Εν μέσω ακρίβειας η κυβέρνηση αρνείται να λάβει ουσιαστικά μέτρα προστασίας των πολιτών

Αχτσιόγλου: Εν μέσω ακρίβειας η κυβέρνηση αρνείται να λάβει ουσιαστικά μέτρα προστασίας των πολιτών

«Η ήδη ανεπαρκής επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος μειώνεται για δεύτερη φορά» ανέρερε η η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.

«Εν μέσω γενικευμένου κύματος ακρίβειας η κυβέρνηση αρνείται να λάβει ουσιαστικά μέτρα προστασίας των πολιτών», δήλωσε on camera η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.

Όπως υποστήριξε η κ. Αχτσιόγλου, «σήμερα η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η ήδη ανεπαρκής επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος μειώνεται για δεύτερη φορά. Ενώ και το συνολικό ποσό επιδότησης για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο μειώνεται επίσης, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα».

Κ. Σκρέκας: Επιδότηση για Φεβρουάριο: 39 ευρώ για τα νοικοκυριά και 65 ευρώ για τις επιχειρήσεις

«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση αυτή ούτε θέλει ούτε μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες από το γενικευμένο κύμα ακρίβειας. Από την πλευρά μας καταθέσαμε εκ νέου την τροπολογία για μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης καυσίμων –πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης,βενζίνη, φυσικό αέριο», ανέφερε.

«Μία μείωση η οποία θα μπορούσε να ελαφρύνει ουσιωδώς νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η κυβέρνηση το αρνείται -άλλοτε με υπεκφυγές, άλλοτε με προκλητικά και προσβλητικά για τους πολίτες επιχειρήματα-και επιμένει να μην λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα.Είναι προφανές ότι το πρόβλημα είναι πρωτίστως πολιτικό και η πολιτική αλλαγή είναι πια η μόνη λύση», κατέληξε η κ. Αχτσιόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ