Αποζημίωση 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό για κάθε εγκλωβισμένο όχημα

Αποζημίωση 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό για κάθε εγκλωβισμένο όχημα

Επικοινωνία του πρωθυπουργού με τη διοίκηση της εταιρείας της Αττικής Οδού - Σύσκεψη στο Μαξίμου.

Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα θα καταβάλει η Αττική Οδός, όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου και ζήτησε την καταβολή της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο που εγκλωβίστηκε τη Δευτέρα στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού. Η εταιρεία, αναφέρει το Μαξίμου, συμφώνησε, ενώ πληροφορίες για το πώς θα γίνει η καταβολή της αποζημίωσης αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες ή ημέρες.

Οπως έγινε γνωστό, στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.
Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ