Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον δήμαρχο Αθηναίων για συναυλία του Σάκη Ρουβά κόστους 211.000 ευρώ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον δήμαρχο Αθηναίων για συναυλία του Σάκη Ρουβά κόστους 211.000 ευρώ

Μακαρόνια με κιμά κόστους 211.000 ευρώ μάς σερβίρει ο Δήμαρχος Αθηναίων παραμονή Πρωτοχρονιάς αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη γιορτή στην Αθήνα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σε μια συγκυρία πολλαπλής κρίσης, υγειονομικής και οικονομικής, με την πανδημία να επελαύνει, την ακρίβεια να καλπάζει, τους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου να γονατίζουν τα νοικοκυριά, ο Δήμαρχος της Αθήνας προκαλεί άλλη μία φορά. Μετά τους αποτυχημένους Μεγάλους Περιπάτους με φοίνικες στις ζαρντινιέρες, που θα μετέτρεπαν την Αθήνα σε όαση, στήνει σκηνικό Βερσαλλιών, στο υπαίθριο πάρκινγκ του Λυκαβηττού, με κρυστάλλινους πολυελαίους και βελούδινες κουρτίνες.

Δεν θα σχολιάζαμε την παρωχημένη 80'ties αισθητική αντίληψη της Δημοτικής Αρχής, εάν δεν συνοδεύονταν από ένα όργιο σπατάλης. Για ένα one man show 17 λεπτών γνωστού καλλιτέχνη, με μοναδικό θεατή τον Κώστα Μπακογιάννη, ο Δήμος, μέσω της Τεχνόπολης δαπανά 211.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και μάλιστα με απευθείας ανάθεση. Καλούμε τον Δήμο Αθηναίων να ακυρώσει άμεσα την προκλητική φιέστα, καταλήγει η ανακοίνωση του Τμήματος Πολιτισμού και Τομέα Πολιτισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ