ΚΙΝΑΛ: Κατατέθηκε η υποψηφιότητα Ν. Ανδρουλάκη με 20.000 υπογραφές

ΚΙΝΑΛ: Κατατέθηκε η υποψηφιότητα Ν. Ανδρουλάκη με 20.000 υπογραφές


Στις 20.000 υπογραφές που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την ηγεσία του, συμπεριλαμβάνονται 110 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος

 

"Κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του Κινήματός μας.
Πιστεύω βαθιά ότι η ανανέωση είναι όχι μόνο πολιτικό και κοινωνικό αίτημα, αλλά και βασική προϋπόθεση για την αναγέννησή μας" ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δήλωσή του μετά την κατάθεση των υπογραφών και την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του.

Σημειωτέον ότι στις 20.000 υπογραφές που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την ηγεσία του, συμπεριλαμβάνονται 110 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ( αριθμεί σε σύνολο 300).

"Σέβομαι όλους τους συνυποψήφιους μου, όμως η εκλογή νέας ηγεσίας αφορά την επόμενη μέρα του Κινήματος. Αφορά το μέλλον της παράταξης και της χώρας.

Το ζητούμενο σήμερα είναι η ενότητα, η διεύρυνση και η πολιτική αυτονομία της παράταξης. Για να μεγαλώσει, να δυναμώσει και να μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας. Να δώσει φωνή σε όσους δεν ακούγονται και ελπίδα σε όσους δεν ονειρεύονται", πρόσθεσε στη δήλωσή του και τόνισε πως:

"Τώρα είναι η ώρα της δικής μας πολιτικής αντεπίθεσης.
Όχι μόνο με τη δύναμη της ιστορίας και των αναμνήσεων, αλλά κυρίως με την προοπτική για την επόμενη μέρα. Με μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική πρόταση για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. Την βιώσιμη ανάπτυξη. Την εργασιακή ανασφάλεια. Την κλιματική αλλαγή. Το δημογραφικό. Την ενίσχυση του κράτους δικαίου και των ατομικών δικαιωμάτων".

Καταληκτικά, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την ηγεσία του , επεσήμανε πως

"Στο προσκλητήριο για το αύριο της παράταξης ζητώ τη στήριξή σας. Τώρα είναι η ώρα να σπάσουμε τις επετηρίδες και όσα κρατάνε την παράταξη καθηλωμένη.
Η δύναμη του Κινήματός μας είμαστε τα μέλη, οι φίλοι και τα στελέχη που το κρατήσαμε όρθιο στις πιο δύσκολες στιγμές του. Αν εμείς ενώσουμε δυνάμεις, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την αναγέννηση του".

Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί. Κοιτάζοντας μπροστά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ