Έλενα Ακρίτα: Τα «γυρίζει» και ζητάει συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη

Έλενα Ακρίτα: Τα «γυρίζει» και ζητάει συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη

Μπακογιάννης: Οι σχέσεις μου με την κ.Ακρίτα είναι αμοιβαίας εκτίμησης, αλλά μου είναι αδιάφορη η κριτική της

Με νέα ανάρτηση στο facebook, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τον οποίο κατηγόρησε ότι λέει ψέματα πως εμβολιάστηκε προχθές το απόγευμα, σχολιάζοντας τη φωτογραφία που ανήρτησε ο δήμαρχος Αθηναίων από τη στιγμή του εμβολιασμού του.

Συγκεκριμένα η κ. Ακρίτα είχε σχολιάσει προχθές (Κυριακή 16/5) στο Facebook: «Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί».


Οι αντιδράσεις στα social media για την ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα ήταν οξύτατες (το όνομά της ήταν στα τρεντ του Twitter χθες το βράδυ), καθώς τέτοιες αναρτήσεις, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους αντιεμβολιαστές, αρνητές και λοιπούς συνωμοσιολόγους, μπορούν να υπονομεύσουν τη μεγάλη εθνική προσπάθεια για το χτίσιμο τείχους ανοσίας μέσω του εμβολιασμού.

Με νέα ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα ζητεί συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη. «Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Facebook.

Σήμερα το πρωί (της Τρίτης 18/5) ο δήμαρχος Αθηναίων σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ρωτήθηκε και για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία σχολιάζοντας τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Δήμαρχος Αθηναίων από τη στιγμή του εμβολιασμού του, ανέφερε ότι η σύριγγα είχε καπάκι.

«Υπήρξαν κάποια σχόλια όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον... » σχολίασε ο κ. Μπακογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ