Ο Ευκλείδης ξαναθυμήθηκε τη φυματική σαραντοποδαρούσα

Ο Ευκλείδης ξαναθυμήθηκε τη φυματική σαραντοποδαρούσα

Στη φυματική σαραντοποδαρούσα που είχε αναφέρει πέρυσι κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2018  επανήλθε εκ νέου ο υπουργός Οικονομικών.

Μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταξική μεροληψία υπέρ των πιο φτωχών και επέρριψε ευθύνες σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για τη μη έξοδο στις αγορές.

“Το ότι δεν έχουμε ακόμα βγει στις αγορές μετά τη λήξη του προγράμματος είναι τεκμήριο αποτυχίας των δύο πρώτων μνημονίων. Εσείς φταίτε που δεν βγήκαμε στις αγορές” είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές των δύο κομμάτων.

Απαντώντας στην κριτική για τα υπερβολικά πρωτογενή πλεονάσματα υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε χαρακτήρισε θετική την υπεραπόδοση και πως στόχος της κυβέρνησης είναι να είναι εντός των στόχων.

Η Ν.Δ. βάζει χαμηλά τον πήχη με αποτέλεσμα να τον υπερπηδά ακόμα και μια φυματική σαραντοποδαρούσα, πρόσθεσε. Παρόμοια παρομοίωση είχε χρησιμοποιήσει πέρυσι όταν είχε αναφέρει πως η αξιωματική αντιπολίτευση με τη διαρκή αναφορά της στην καταστροφολογία έχει βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη που ακόμα και μία φυματική σαρανταποδαρούσα “με πρόβλημα μηνίσκου σε 25 από τα 40 πόδια και κρατώντας βαριές σακούλες για τα ψώνια της εβδομάδας από τα Lidl”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ