Καμμένος: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση

Καμμένος: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση
«Αυτή η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση», τόνισε στην τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτηση της τροπολογίας για την καθολική απαγόρευση συμμετοχής των πολιτικώς εκτεθειμένων προσώπων σε εξωχώριες εταιρείες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενώ, παράλληλα, άσκησε δριμεία κριτική στην αντιπολίτευση.

«Ακούσαμε τον κ. Θεοδωράκη να μιλά για συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου στην κυβέρνηση» υπογράμμισε ο κ. Καμένος και σημείωσε: «Όταν δίναμε μάχη για τα υποβρύχια, ήταν ορντινάντζα του Γιάννου Παπαντωνίου». Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ ότι «πέρασε διατάξεις που αθώωναν για τα υποβρύχια».

«Εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να ξεχωρίσει από το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου, θα έπρεπε να σταματήσει την υπεράσπιση Παπασταύρου» επεσήμανε και πρόσθεσε: «Ο λαός ξέρει ποιοι έχουν την ταμπέλα της SIEMENS, αντί να παίζουν με την εθνική Ελλάδος», είπε ο Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι «είναι υποχρέωση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση να ξανανοίξουν οι υποθέσεις και να καταλογιστούν, όχι μόνο οι ποινικές, αλλά και οι αστικές και οι πολιτικές ευθύνες». Επιπλέον, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι η σημερινή κυβέρνηση έστειλε 18 υποθέσεις αγοράς εξοπλιστικών συστημάτων στον εισαγγελέα.

«Είναι η πρώτη φορά που προφυλακίζονται έμποροι όπλων και καταλογίζονται χρήματα σε εταιρείες», ανέφερε ο κ. Καμμένος και πρότεινε την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, «ακόμη και αναδρομικά», ώστε να μην υπάρχει καμία υπόνοια για τον πολιτικό κόσμο. «Γίνεται και με 200 ψήφους», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ