Αθανασίου:«Έχουμε μια πτώση επιπέδου στη ΝΔ που προσωπικά με τρομάζει»

Αθανασίου:«Έχουμε μια πτώση επιπέδου στη ΝΔ που προσωπικά με τρομάζει»
«Έχουμε μια πτώση επιπέδου στη ΝΔ που προσωπικά με τρομάζει» είπε ο Νάσος Αθανασίου, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις, στη χθεσινοβραδινή Ολομέλεια της Βουλής, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και στελεχών της παράταξης.

«Δεν είναι δυνατόν να σου παρουσιάζουν 13 περιπτώσεις κρυπτοαμνηστείας και εσύ να σιωπάς, δεν μπορεί να σου λένε έχουμε 13 νόμους για να αμνηστευτούν κάποιοι που είναι αυτοί που αναφέρθηκαν χθες κι εσύ να μην παίρνεις θέση σ΄ αυτό το θέμα και να μιλάς για εκλογές» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν συμφωνούν όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με αυτή την τακτική που ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση της πατρίδας να παρουσιάζει τέτοια πτώση επιπέδου» υποστήριξε το στέλεχος της Κουμουνδούρου.

Εξάλλου, σε ερώτηση αν ο Πάνος Καμμένος, έδωσε την εντύπωση ότι αναθεωρεί την απόφασή του στο ζήτημα της παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα, αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν αυτοί που διαμαρτύρονται για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ να μην αντιδρούν, όταν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης παγκόσμιου κύρους (BBC, N.Y. Times, CNN, κ.α.) αναφέρονται -όπως είπε- με το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια.

«Θλίβομαι όταν συνάδελφοι διεθνών μέσων ενημέρωσης αποκαλούν τα Σκόπια "Μακεδονία". Ο Μουζάλας μας πείραξε; Για ένα λεκτικό λάθος που ζήτησε δύο φορές συγγνώμη;».

Αυτό αναρωτήθηκε ο κ. Αθανασίου, υπογραμμίζοντας ότι τα κόμματα θα πρέπει κάποτε να αποφασίσουν με πιο τρόπο θα αντιμετωπίσουν αυτή την «ήττα επί πραγματικού πεδίου» για την Ελλάδα και -όπως επισήμανε- να αλλάξουν αυτόν το χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούν εκπρόσωποι ΜΜΕ στο εξωτερικό.

Καταλήγοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε καθοριστική για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και της χώρας γενικότερα την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και είπε πως όσο σκληρές και αν είναι οι ρυθμίσεις στο φορολογικό και το ασφαλιστικό, θα τις υπερψηφίσει μπροστά στο τεράστιο όφελος που θα επέλθει από την απομείωση του χρέους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ