Τόσκας: Κανένας λόγος ανησυχίας για την Ελλάδα

Τόσκας: Κανένας λόγος ανησυχίας για την Ελλάδα
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Ελλάδα, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αναφορικά με την ασφάλεια, στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

«Είναι κατανοητό σε όλους ότι η χώρα μας ούτε αποικιοκρατική ιστορία έχει, ούτε ιμπεριαλιστικές διαθέσεις είχε σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της. Είναι μια χώρα παρόλα αυτά που πρέπει όμως γιατί είναι πέρασμα πολλών ανθρώπων να έχει το νου της και γι’ αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε και με άλλες Υπηρεσίες ευρωπαϊκές ευρύτερα», πρόσθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Έσπευσε πάντως να διαβεβαιώσει ότι «δεν έχουν εντοπιστεί πυρήνες ή κινήσεις που θα πρέπει να μας ανησυχούν».

Για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθε στο πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ο κ. Τόσκας ανέφερεότι συζητήθηκαν «τα άμεσα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν, όχι λόγω της αύξησης του κινδύνου, αλλά λόγω της επίθεσης».

«Μας απασχολεί σε καθημερινή βάση το πώς θα βελτιώσουμε τα μέτρα ασφαλείας», πρόσθεσε.

Ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι «η επίθεση του Νοεμβρίου κινητοποίησε την κυβέρνηση που είχε λάβει τότε μέτρα για τη φύλαξη στόχων ξένων συμφερόντων» και συμπλήρωσε: «Με βάση αυτή την εμπειρία λάβαμε και σήμερα ανάλογα μέτρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ