Ποτάμι: Για κάποιους η πολιτική είναι καρέκλα - καρέκλα - καρέκλα

Ποτάμι: Για κάποιους η πολιτική είναι καρέκλα - καρέκλα - καρέκλα
«Αριστερός σανός του Τσίπρα, ακροδεξιός σανός του Καμμένου, αλλά σε κάθε περίπτωση σανός», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση το Ποτάμι με αφορμή όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα στο θέμα της παραίτησης-αποπομπής του Γιάννη Μουζάλα μετά τη δήλωσή του για τη «Μακεδονία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

O κ. Καμμένος, σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του, είχε δηλώσει σπαραξικάρδια ότι θα αποχωρούσε από την πολιτική αν ψηφιζόταν τρίτο Μνημόνιο.

Σε άλλες παραστάσεις υψηλής υποκριτικής μας είχε ξεκαθαρίσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση αν αυξανόταν ο ΦΠΑ στα νησιά.
Κάθε κόκκινη γραμμή του κ. Καμμένου, από τα χοτ σποτ στα νησιά μέχρι το ύψος των συντάξεων, συνοδευόταν από μία παράσταση και ένα δράμα δύο ημερών.

Στο τέλος πάντα "θυσιαζόταν και έμενε στην κυβέρνηση για να σωθεί η χώρα". Μάζεψε τους βουλευτές του, διέρρευσε συναντήσεις με τους αρχηγούς των όπλων, έστησε ένα εθνικο-λαϊκιστικό ταρατατζούμ και στο τέλος έκανε αυτό που ξέραμε όλοι ότι θα κάνει. Μια μεγάλη κωλοτούμπα, μετά από ένα ακόμα ρεσιτάλ υποκρισίας.

Για κάποιους η πολιτική είναι καρέκλα - καρέκλα - καρέκλα. Και όλα τα άλλα, ακόμη και η πατρίδα και τα εθνικά θέματα, είναι είδη προς εμπορική πολιτική εκμετάλλευση. Ή ορθότερα είναι σανός, φτηνή τροφή για τους ψηφοφόρους. Αριστερός σανός του Τσίπρα, ακροδεξιός σανός του Καμμένου, αλλά σε κάθε περίπτωση σανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ