Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση να κάνει διάλογο με αυτούς που εξαπάτησε

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση να κάνει διάλογο με αυτούς που εξαπάτησε
Συνάντηση με τους προέδρους των Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Αθήνας –Πειραιά για το ασφαλιστικό είχε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

"Είπαμε και στη Βουλή ότι η κυβέρνηση με το ασφαλιστικό κάνει ουσιαστικά ένα εισπρακτικό ντου στους ανθρώπους της δουλειάς και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Και αυτή είναι η μεγάλη μας άρνηση: να συναινέσουμε σ' ένα ασφαλιστικό που είναι ουσιαστικά ένα νέο φορολογικό", είπε ο κ. Θεοδωράκης μετά τη συνάντηση.

Κάλεσε ακόμη την κυβέρνηση να "τολμήσει να κάνει διάλογο, με όλους αυτούς που εξαπάτησε", σημειώνοντας ότι "διάλογος δε σημαίνει 'ελάτε στο γραφείο μου να σας κεράσω καφέ', διάλογος σημαίνει συγκεκριμένες προτάσεις, να έχει ανοιχτά τα αυτιά της για τις συγκεκριμένες αντιπροτάσεις που γίνονται είτε από το χώρο της αγροτιάς, είτε από το χώρο της γραβάτας όπως υποτιμητικά τους αποκαλεί η κυβέρνηση".

Στο τραπέζι της συζήτησης βρέθηκαν, εκτός από το ασφαλιστικό, το φορολογικό, το αναπτυξιακό, οι επιπτώσεις της κρίσης και όλα τα θέματα που απασχολούν την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση, με τον επικεφαλής του Ποταμιού να τονίζει ότι "θα πρέπει κάποια στιγμή η νέα πολιτική τάξη της χώρας να καταλάβει ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη αν δεν υπάρξει η ανάσταση των μικρομεσαίων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ