Μεϊμαράκης: «Δεν υπάρχουν στρατόπεδα στη Ν.Δ.»

Μεϊμαράκης: «Δεν υπάρχουν στρατόπεδα στη Ν.Δ.»
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Ευάγγελος Μεϊμαράκης απέκλεισε για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι εάν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ απωλέσουν τη δεδηλωμένη, τότε θα προσφύγουμε στον ελληνικό λαό.

«Η Ν.Δ. είναι έτοιμη να κυβερνήσει, όπως ήταν και τον Σεπτέμβριο» σημείωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε ότι «δεν χρειαζόμαστε χρόνο προετοιμασίας».

Σχετικά με το ασφαλιστικό, υπογράμμισε ότι «η Ν.Δ. δεν μπορεί να ψηφίσει κάτι, το οποίο δεν μπορεί να λύσει το υπάρχον πρόβλημα» και κατέστησε σαφές ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση δεν εκφράζουν το κόμμα. «Δεν τα πιστεύουμε» έσπευσε να διευκρινίσει.

Πάντως, διαβεβαίωσε ότι «θα δούμε αναλυτικά τις προτάσεις της κυβέρνησης και είναι σίγουρο ότι θα καταθέσουμε βελτιωτικές προτάσεις».
Ερωτηθείς για την εσωκομματική διαδικασία, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι «δεν υπάρχουν στρατόπεδα στη Ν.Δ.» και ξεκαθάρισε ότι «μόλις υπάρξει ανανέωση, θα εξαλειφθούν – ή έστω θα συρρικνωθούν – όλα αυτά».

Καταλήγοντας, έκανε ειδική μνεία στην αναγκαιότητα η ανανέωση να συνοδευτεί με αξιοκρατία, «καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε ευνοιοκρατία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ