Πρωτιά Μεϊμαράκη δείχνει δημοσκόπηση στις εκλογές της ΝΔ

Πρωτιά Μεϊμαράκη δείχνει δημοσκόπηση στις εκλογές της ΝΔ
Την αγωνία αλλά και την αποφασιστικότητα του εκλογικού σώματος για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview που έγινε για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόραση και παρουσιάζεται (21.00 μμ) κατα αποκλειστικότητα στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέργιου Καλόγηρου «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα».

Σύμφωνα με τη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 1000 ατόμων, προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο υποψήφιος για την αρχηγεία της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης, ενώ «μάχη» μεταξύ των υποψηφίων θα δοθεί για τη δεύτερη θέση.

Επίσης παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία σ έναν δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την καταγραφή των προθέσεων της κοινής γνώμης προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο Ευ Μεϊμαράκης με 36%, και ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 24% , ο Απ Τζιτζικώστας με 19% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 17%.

Στην ερώτηση «ποιος έχει καταθέσει σήμερα την καλύτερη πρόταση για τη ΝΔ» υψηλότερα, με ποσοστό 31% εμφανίζονται τα ποσοστά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη , ενώ ακολουθεί με 24% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με 17% οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Ενδεικτική της αποφασιστικότητας που φαίνεται να δείχνει το εκλογικό σώμα, είναι η απάντηση σε ποσοστό 87% ότι θα ψηφίσουν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ενώ σε ποσοστό 83% οι ερωτηθέντες απαντούν ότι κανένας από τους υποψηφίους δεν θα μπορούσε να διασπάσει την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ