Δεν συμμετέχουν στη «Λαϊκή Ενότητα» οι Κοδέλας, Σωτηρίου και Χατζηλάμπρου

Δεν συμμετέχουν στη «Λαϊκή Ενότητα»  οι Κοδέλας, Σωτηρίου και Χατζηλάμπρου
Τη διαβεβαίωση ότι δεν συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Λαϊκής Ενότητας» δίνουν με κοινή τους ανακοίνωση, οι βουλευτές Δημήτρης Κοδέλας, Ελένη Σωτηρίου και Βασίλης Χατζηλάμπρου.

«Με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, το βάθεμα του "καθεστώτος αποικίας χρέους της χώρας, και την κατάργηση-μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, κλείνει ένας κύκλος. Η κυβέρνηση και το Μαξίμου γκρέμισαν τις προσδοκίες για μια άλλη πορεία της χώρας» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Είναι προφανές από τη στάση μας, ότι δεν στηρίζουμε ούτε τα μνημόνια, ούτε τη συνέχιση των μνημονιακών λογικών που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτουν παράλληλα.

«Η παραίτηση της κυβέρνησης και η προκήρυξη εκλογών, με τις ευλογίες των δανειστών - εκβιαστών, βασικό στόχο έχουν την εμπέδωση του μνημονιακού καθεστώτος και τη διάσωση, αναπαραγωγή και αναδιάταξη του πολιτικού προσωπικού που θα το υπηρετήσει» καταλήγουν.

Σημειώνεται ότι αρχικά, τα ονόματα των προαναφερθέντων βουλευτών είχαν συμπεριληφθεί στους βουλευτές που συνυπέγραψαν τη συγκρότηση της Κ.Ο. της «Λαϊκής Ενότητας». Ακολούθως, σε διευκρινιστική ανακοίνωση, τα τρία ονόματα αποσύρθηκαν.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ