Ν. Φίλης: Αναπόφευκτη η προσφυγή στις κάλπες

Ν. Φίλης: Αναπόφευκτη η προσφυγή στις κάλπες
Συμφωνία με τους θεσμούς και στο βάθος ... κάλπες «βλέπει» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Σε συνέντευξή του στην Ημερησία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπις τόνισε ότι «όπως διαμορφώνονται οι εξελίξεις, οι εκλογές αναδεικνύονται σε συνθήκη πολιτικής σταθερότητας», ενώ παράλληλα άσκηση σκληρή κριτική στους διαφωνούντες στο εσωτερικό του κόμματος.

«Εφηύραν την παγκόσμιας πρωτοτυπίας πατέντα να “στηρίζουν” την κυβέρνηση διά της καταψηφίσεως κρίσιμων επιλογών της» αναφέρει.

Ο Ν. Φίλης δηλώνει πως το γεγονός ότι οι εκλογές θα γίνουν με λίστα δεν σημαίνει ότι αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί αφορμή για εσωκομματικό ξεκαθάρισμα.

Διαμηνύει, όμως, ότι «όσοι επιλέγουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας τις προσωπικές τους απόψεις, είναι εύλογο και αναγκαίο να υπηρετούν το πολιτικό σχέδιο, για την έξοδο της χώρας στην ανάπτυξη μέσα στο πλαίσιο της Ευρωζώνης».

Αναφερόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Φίλης κάνει λόγο για «διαπιστωμένη θεσμική δυσαρμονία» μεταξύ της κυβέρνησης και των τοποθετήσεων της προέδρου της Βουλής, η οποία -όπως λέει- «διευρύνεται με ευθύνη της Ζωής Κωνσταντοπούλου».