Παυλόπουλος: Οι Έλληνες τις δύσκολες στιγμές ξέρουμε να είμαστε ενωμένοι

Παυλόπουλος: Οι Έλληνες τις δύσκολες στιγμές ξέρουμε να είμαστε ενωμένοι
"Οι Έλληνες τις δύσκολες στιγμές ξέρουμε να είμαστε ενωμένοι. Ξέρουμε να τα καταφέρνουμε, να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και να είμαστε αντάξιοι της ιστορίας μας", υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του νωρίτερα σήμερα με το ΔΣ της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, το οποίο με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Θωμά Κατσιαντώνη, τον επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, "είναι ανάγκη να γνωρίζει ο κόσμος τις δυνατότητες του Ελληνισμού, το γεγονός ότι αυτήν την κρίση θα την ξεπεράσουμε" και προσέθεσε: "Θα πορευθούμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μέσα στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη. Και όχι μόνο θα πορευθούμε, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα πρωταγωνιστήσουμε, ώστε να δώσουμε στην Ευρώπη αυτό που μπορούμε εμείς ως Έλληνες: Να δώσουμε τη δυνατότητα να ξαναγυρίσει η Ευρώπη στις ιδρυτικές της αρχές και αξίες, τις αξίες του ανθρωπισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν υποχωρήσει".

Από την πλευρά του ο κ. Κατσιαντώνης, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη θερμή υποδοχή, δήλωσε ότι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία οι Έλληνες του εξωτερικού στηρίζουν την Ελλάδα και προσπαθούν στις χώρες όπου ζουν να δείχνουν την πραγματική εικόνα της χώρα μας.

ΠHΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ