Διαγράφει τον Κώστα Δαμαβολίτη ο Καμμένος

Διαγράφει τον Κώστα Δαμαβολίτη ο Καμμένος
Να παραδώσει την έδρα του καλείται ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι διαφωνεί με το δημοψήφισμα και καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν «Ναι» την Κυριακή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων:«Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης διαγράφεται από την ΚΟ των ΑΝΕΛ και καλείται να παραδώσει την έδρα του όπως δημόσια δεσμεύτηκε».

Ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίτης αποκάλυψε τη διαφοροποίησή του από την επίσημη γραμμή του κόμματός του, λέγοντας ότι πρόκειται να ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ο κ. Δαμαβολίτης τόνισε ότι η στάση του αυτή δε σημαίνει ότι νομιμοποιεί τα μνημόνια, τους εκβιασμούς των δανειστών ή την οικονομική πολιτική που επιβλήθηκε από την τρόικα και οδήγησε στην καταστροφή των Ελλήνων.

«Το διά ταύτα, έτσι όπως αποτυπώνεται, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι το δημοψήφισμα τελικά είναι ευρώ εναντίον δραχμής», επισήμανε, λέγοντας ότι αν τη Δευτέρα το πρωί πάρουμε«αυτό το περήφανο "όχι" και πάμε να διαπραγματευτούμε στην Ευρώπη και μάλιστα με τις αγορές να μην έχουν πάθει ζημιά... αν λοιπόν πάμε και μας ξαναπούνε "όχι", τι ακριβώς θα κάνουμε;», είπε ο κ. Δαμαβολίτης, εκφράζοντας την ανησυχία του για το μέλλον.