Στις Βρυξέλλες και ο πρόεδρος της ΔΕΗ

Στις Βρυξέλλες και ο πρόεδρος της ΔΕΗ
Ο κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκης θα συμμετάσχει την Τρίτη σε γεύμα εργασίας στις Βρυξέλλες μαζί με τους Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους ηλεκτρικών εταιρειών της Ευρώπης.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ΔΕΗ +7,81% ΑΕ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, μετά από πρόσκληση του Επιτρόπου Κλιματικής Δράσης και Ενέργειας κου Μιγκέλ Αρίας Κανιέτε, αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας στις Βρυξέλες μαζί με τους Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους ηλεκτρικών εταιρειών της Ευρώπης, παρουσία και της Επιτρόπου για θέματα Ανταγωνισμού κας Μαργκρίτ Βεστάγκερ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στις Βρυξέλες, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ΔΕΗ +7,81% ΑΕ και οι συνεργάτες του θα έχουν επίσης συναντήσεις με τον Επίτροπο για θέματα Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κο Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κο Δημήτρη Παπαδημούλη αλλά και με τον Αναπληρωτή Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κο Ανδρέα Παπασταύρου.