Θεοδωράκης: Ο Αλ. Τσίπρας πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του

Θεοδωράκης: Ο Αλ. Τσίπρας πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του
Να αναλάβει τις ευθύνες του και να αποφασίσει ποια είναι η «διαπραγμάτευση που θέλει να φέρει την υπογραφή του», κάλεσε τον πρωθυπουργό ο επικεφαλής του Ποταμιού κατά την επίσκεψή του στον «Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά» της Coscο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε:

«Οι διχογνωμίες και οι συγκρούσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ανάμεσα στους υπουργούς δείχνουν μάλλον ότι αυτό που ο Πρωθυπουργός έλεγε "σκληρή διαπραγμάτευση" ήταν σκληρή διαπραγμάτευση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η χώρα όμως δεν έχε ούτε άλλο χρόνο, ούτε άλλο δρόμο. Καλούμε τον Πρωθυπουργό να πάρει επιτέλους τις ευθύνες του. Να αποφασίσει ποια είναι η διαπραγμάτευση που θέλει να φέρει την υπογραφή του, να τη φέρει στη Βουλή και εκεί θα δούμε και τις λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης, θα δούμε ποιοι είναι με την ευρωπαϊκή πορεία, και τελικά ποιοι με τη σωτηρία της χώρας.

Δε νομίζω ότι υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια στην οικονομία και στην κοινωνία για πελαγοδρομήσεις και συζητήσεις στο εσωτερικό των κομμάτων. Εμείς έχουμε αποφασίσει. Ας αποφασίσει επιτέλους και ο Πρωθυπουργός».