Ν. Φίλης: «Όποια συμφωνία φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή θα περάσει»

Ν. Φίλης: «Όποια συμφωνία φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή θα περάσει»
Την βεβαιότητα ότι όποια συμφωνία φέρει ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή θα ψηφιστεί, εξέφρασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης σχολιάζοντας την πορεία των συζητήσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές.

«Όποια συμφωνία φέρει ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στη Βουλή, θα περάσει. Όποια φέρει. Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν συνθήκες πολιτικής αστάθειας, με αφορμή τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είναι ευσεβείς πόθοι των μνημονιακών. Εμείς θα έχουμε δημοκρατικές διαδικασίες»,τόνισε μιλώντας στον Real FM.

Και συνέχισε: «Είμαστε στις τελευταίες μέρες της διαπραγμάτευσης, η οποία συνεχίζει να έχει έναν χαρακτήρα -λιγότερο αυτήν την εβδομάδα - και τώρα κινούμενης άμμου. Δεν είναι σαφές τι δίνει και τι παίρνει κανείς από τη διαπραγμάτευση, επί του παρόντος. Όλα είναι πάνω στο τραπέζι».

«Θα κλείσει, όμως, αυτή η διαπραγμάτευση όπως κλείσει, και ελπίζω ότι θα κλείσει με μία συμφωνία που θα δίνει μία προοπτική εξόδου της χώρας από τη σκληρή λιτότητα και θα ρυθμίζει το χρέος, τουλάχιστον σε μια πρώτη φάση, μία συμφωνία, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα αμέσως για ανάπτυξη, για χρηματοδότηση, για επενδύσεις και μείωση του χρέους που και αυτό βοηθάει στην πρόοδο της ανάπτυξης», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο κ. Φίλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ