Σακελλαρίδης:«Οι δήθεν αποκαλύψεις που έκανε σήμερα ο Σαμαράς δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά»

Σακελλαρίδης:«Οι δήθεν αποκαλύψεις που έκανε σήμερα ο Σαμαράς δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά»
Κατηγορίες κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Βρίσκεται σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο, καθώς τη μια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, αρνούμενη να συμμορφωθεί με το μνημόνιο, διακινδυνεύει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, ενώ από την άλλη την κατηγορεί ότι υπέγραψε μνημόνια και τα κρατάει κρυφά».

Ο κ. Σακελλαρίδης τονίζει ότι κατανοεί «την υπαρξιακή αγωνία του (κ. Σαμαρά) αλλά οι δήθεν αποκαλύψεις που έκανε σήμερα δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά» και επαναλαμβάνει ότι η κυβέρνηση «επέκτεινε την προηγούμενη δανειακή σύμβαση» και ότι «το κείμενο που δήθεν αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς ήταν αναρτημένο από το τέλος Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο». Ας μην ψάχνει για συνενόχους στην πολιτική του ο κ. Σαμαράς. Το «ουδείς αναμάρτητος» είναι αποκλειστικότητά του, αναφέρει ο κ. Σακελλαρίδης.

Και επισημαίνει: «Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει πολύ καλά ποιος διαπραγματεύεται σήμερα, για να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας και ποιος καραδοκεί στη γωνία και εύχεται να αποτύχει η εθνική προσπάθεια, μήπως και καταφέρει να διασωθεί στην ηγεσία του κόμματός του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ