Σαμαράς:«Θα κάνω το παν για να βγει η Ελλάδα από την κρίση και να μείνει στην Ευρώπη»

Σαμαράς:«Θα κάνω το παν για να βγει η Ελλάδα από την κρίση και να μείνει στην Ευρώπη»
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής του ΕΛΚ, δήλωσε «Εξήγησα στους άλλους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ότι η χώρα βουλιάζει στην αβεβαιότητα. Ό,τι καταφέραμε μέσα σε δυόμισι χρόνια, δηλαδή πλεονάσματα και ανάπτυξη, τώρα κινδυνεύουν να χαθούν. Χάνεται χρόνος σε συζητήσεις που αφορούν επικοινωνιακή διαχείριση και όχι την πραγματικότητα της οικονομίας. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι ζήτησε να πέσουν οι τόνοι της ρητορικής από όλες τις πλευρές και το ταχύτερο να βρεθεί μία συμφωνία.
Όπως σημείωσε, επανέλαβε ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση σε κάθε θετικό βήμα και ότι θα σταθεί αντίθετος σε ό,τι θέτει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι ζήτησε να δουλέψουν όλοι και να βρεθεί καθαρή λύση το ταχύτερο. Όπως ανέφερε, ο χρόνος που περνάει αυξάνει τον λογαριασμό, μεγαλώνει τους κινδύνους, χάνονται θέσεις εργασίας, έσοδα και επενδύσεις και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για αμφισημίες και ασάφειες για επικοινωνιακά παιχνίδια από κανέναν.

«Θα κάνω το παν για να βγει η Ελλάδα από την κρίση και να μείνει στην Ευρώπη. Αυτή είναι η αποστολή, αυτό πιστεύω και αυτό οφείλω να κάνω», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ