ΠΑΣΟΚ: Η θέση μας στηρίζει την χώρα και μια διαπραγμάτευση χωρίς θεατρινισμούς

ΠΑΣΟΚ: Η θέση μας στηρίζει την χώρα και μια διαπραγμάτευση χωρίς θεατρινισμούς
Το Πασοκ διαψεύδει ότι ταυτίζεται με τις θέσεις Σόιμπλε και με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου αναφέρει "Το ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις του Προέδρου του και χθες και σήμερα τόνισε ότι το αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης είναι αίτημα παράτασης και του μνημονίου και του προγράμματος, είναι συνεπώς επαρκές και άρα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία στο eurogroup χωρίς να εκτίθεται περαιτέρω η χώρα σε κινδύνους"

"Ο εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών λέει ακριβώς το αντίστροφο:Το αίτημα δεν είναι ουσιώδες και επαρκές και ότι πρέπει να συμπληρωθεί, αλλιώς δεν προχωρά".

"Η θέση μας στηρίζει την χώρα και μια διαπραγμάτευση που πρέπει να γίνει σωστά. Επί της ουσίας. Χωρίς θεατρινισμούς, ψευδαισθήσεις και ψέματα εσωτερικής κατανάλωσης" συμπληρώνει.

"Όταν πηγαίνεις διεθνώς και ζητάς να σου δώσουν μια άλλη λέξη ως πρόσχημα, αντί να ζητήσεις ουσιαστικά πράγματα, γιατί δεν θέλεις να αναγνωρίσεις την αλήθεια και την τεράστια προσπάθεια που προηγήθηκε, κινδυνεύεις να σε εκβιάζουν στη συνέχεια οι άλλοι ζητώντας σου να πεις όλες τις λέξεις χωρίς προσχήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ