Εγώ «παγίδεψα» τον Τομπούλογλου

Εγώ «παγίδεψα» τον Τομπούλογλου
Τον άνθρωπο κλειδί για την «παγίδευση» και τη σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου για τη μίζα των 25.000 Ευρώ αποτελεί

ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank κ. Τάσος Γκιάτης.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Γκιάτης ανέλαβε το ρόλο του ενδιάμεσου μεταξύ του Προέδρου της διαφημιστικής εταιρίας και του κ. Τομπούλογλου καθώς ήταν αυτός που «καλωδιώθηκε» καταγράφοντας κρίσιμο τηλεοπτικό υλικό για τη δικογραφία, αυτός που αντάλλασε μηνύματα καθώς και αυτός που παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 25.000 Ευρώ στον κατηγορούμενο πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κύριοι Γκιάτης και Τομπούλογλου γνωρίζονταν από το παρελθόν όταν και οι δύο ανέπτυσσαν συνδικαλιστική δράση στον τραπεζικό κλάδο.

Ο ίδιος ο κ. Γκιάτης σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον κάθε ενός από εμάς να συμβάλλουμε ενεργητικά στην αποκάλυψη κάθε κρούσματος διαφθοράς, ιδίως όταν αυτή εμφανίζεται σε ευαίσθητους τομείς του Δημοσίου, όπως τα Νοσοκομεία.
Με τη συγκεκριμένη υπόθεση, η εμπλοκή μου συνίσταται στην καταγγελία στις Αρχές των όσων περιήλθαν σε γνώση μου, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο όποιος επίορκος κρατικός λειτουργός.
Χωρίς να σχετίζομαι με οποιονδήποτε τρόπο με την ουσία της υπόθεσης, κατήγγειλα την υπόθεση διαφθοράς, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος μας, η σιωπή απέναντι στη διαφθορά, είναι συνενοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ