Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Γιώργος Αρώνης

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Γιώργος Αρώνης

Ο Γιώργος Αρώνης, ένας από τους πιο γνωστούς Ελληνες τραπεζίτες εργάστηκε επί σειρά ετών σε κορυφαίες διευθυντικές θέσεις σε Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank.

 

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών ο πρόεδρος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και επί σειρά ετών τραπεζίτης Γιώργος Αρώνης.
Ο Γιώργος Αρώνης, ο οποίος ταλαιπωρούταν από προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, εργάστηκε για πολλά χρόνια σε κορυφαίες διευθυντικές θέσεις στον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας, στη συνέχεια μεταπήδησε στον όμιλο της Alpha BankΑΛΦΑ -0,43%, όπου πριν αποχωρήσει, εκτελούσε καθήκοντα αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου.

Ο Γ. Αρώνης, γεννημένος το 1957, είχε αναλάβει τη θέση του προέδρου στο ΔΑΑ, έχοντας πίσω του 15 χρόνια καριέρας στις ξένες τράπεζες. Κατείχε MBA major in Finance, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην ABN AMRO και έπειτα από 15 χρόνια στις ξένες τράπεζες συνέχισε στη θέση του γενικού διευθυντή στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Από το 2004 ανέλαβε διευθυντικές θέσεις στην Alpha Βank ενώ από το 2008 ήταν γενικός διευθυντής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ