Πληρωμές 33 εκατ. σήμερα για την επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙ και την αποζημίωση ειδικού σκοπού

Πληρωμές 33 εκατ. σήμερα  για την επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙ και την αποζημίωση ειδικού σκοπού

Νέα, σημαντική ενίσχυση, συνολικού ύψους 33,1 εκατ. ευρώ, λαμβάνουν σήμερα 31.771 επιχειρήσεις και επαγγελματίες, μέσω του 2ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, καθώς και της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Ειδικότερα:

Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 2.453 πρώτων δικαιούχων του 2ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ. Η καταβολή της ενίσχυσης στους δικαιούχους που υπέβαλαν την αίτηση χορήγησης θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι μπορούν, μέσω της πλατφόρμας “myBusinessSupport”, να ενημερωθούν για το ύψος του ποσού που προεγκρίθηκε για την επιχείρησή τους και για τους ακριβείς όρους ένταξης στο χρηματοδοτικό σχήμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η ένταξή τους, θα πρέπει, έως την Τετάρτη, 15 Ιουλίου, να συμπληρώσουν και να οριστικοποιήσουν την αίτηση χορήγησης.

Επίσης πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 29.318 δικαιούχων της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού ποσό συνολικού ύψους 13,1 εκατ. ευρώ.

Οι δικαιούχοι θα δουν την πίστωση στους λογαριασμούς τους έως το βράδυ, ανάλογα με τις ροές πίστωσης της κάθε τράπεζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ