Ο "Τίμος Δράκος" αποκαλύπτει: «Μας στιγμάτισαν μετά τη Λάμψη»

Ο "Τίμος Δράκος" αποκαλύπτει: «Μας στιγμάτισαν μετά τη Λάμψη»

Ο ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε από την «Λάμψη», αποκάλυψε πως η θρυλική σειρά τον στιγμάτισε και βρέθηκε -όπως και άλλοι συμπρωταγωνιστές του- εκτός τηλεόρασης.

"Δεν ήταν επιλογή μου να απέχω. Δεν ήταν επιλογή κανενός ηθοποιού από την Λάμψη που απείχε τόσον καιρό από την τηλεόραση. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιες νοοτροπίες που τελειώνοντας μια δημοφιλή σειρά, καθημερινή και δη σαπουνόπερα, που σε στιγματίζουν. Σε κατατάσσουν σε αυτό το είδος ηθοποιού και ρόλου και δεν σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις κάτι άλλο. Όταν τελείωσε αυτή η σειρά, όλοι μας βρεθήκαμε εκτός τηλεόρασης" περιέγραψε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, που είχε ενσαρκώσει τον Τίμο Δράκο, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.


"Μέχρι που βρέθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Δεν μου είχε γίνει καμία πρόταση για σίριαλ" πρόσθεσε. Ο ηθοποιός περιέγραψε ότι δεν είναι και από αυτούς που το κυνηγάνε. "Δεν θα σηκωθώ το πρωί να πάρω τηλέφωνο τον φίλο, τον παραγωγό, τον σκηνοθέτη και να ρωτήσω αν έχουν κάτι για εμένα. Είναι η νοοτροπία μου τέτοια, δεν το κατακρίνω, ξέρω πολλούς που το κάνουν" σημείωσε.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ