ΣΚΑΪ: «Βράζουν» με τον Γιώργο Τσαλίκη - Γιατί καταγγέλλουν το συμβόλαιο του

ΣΚΑΪ: «Βράζουν» με τον Γιώργο Τσαλίκη - Γιατί καταγγέλλουν το συμβόλαιο του

Είναι οριστικό: Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother - Ποιο είναι το επικρατέστερο «φαβορί»

Τέλος έβαλε ο ΣΚΑΙ στο «σίριαλ» της παρουσίασης του Big Brother από τον Γιώργο Τσαλίκη, με τον σταθμό του Φαλήρου να βάζει τέλος στη συνεργασία, πριν καν αυτή αρχίσει.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο οποίος υποστήριζε ότι αυτός θα ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής του γνωστού ριάλιτι, ενόχλησαν τους ιθύνοντες του καναλιού.

ΣΚΑΪ: Απίστευτο «άδειασμα» στον Γιώργο Τσαλίκη (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν στελέχη του σταθμού, παρά το γεγονός ότι υπήρξε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες της εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι, ο Γιώργος Τσαλίκης ενημερώθηκε ότι ο ΣΚΑΪ θα καταγγείλει το συμβόλαιό του και δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε συνεργασία

Πάντως, στο ΣΚΑΙ, φέρονται ήδη να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις για την παρουσίαση του Big Brother, με αυτή του Γρηγόρη Γκουντάρα, να συγκεντρώνει μέχρι στιγμής, πολλές πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ