Άγριες Μέλισσες: Η καλλονή που εισβάλλει στο Διαφάνι και αναστατώνει τη ζωή στο χωριό

Άγριες Μέλισσες: Η καλλονή που εισβάλλει στο Διαφάνι και αναστατώνει τη ζωή στο χωριό

Στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, είδαμε δύο κοπέλες να επισκέπτονται το καφενείο-Τι θα διεκδικήσει από το Διαφάνι

Οι ανατροπές δεν έχουν τελειωμό στις Άγριες Μέλισσες όπου κανείς δεν ξεφεύγει από τη μοίρα. Οπως μεταδόθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Σοφούλα μετά την καταδίκη του Μάνου Βόσκαρη θα προσπαθήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Επιστρέφοντας στο πατρικό της θα αρχίσει να έχει πάλι συναισθήματα για τον Άγγελο, εκείνος όμως φαίνεται πως θα φτιάξει τη ζωή του μακριά της, όπως αποκάλυψε στο Πρω1νό ο Αλέξης Μίχας.

«Στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, είδαμε δύο κοπέλες να επισκέπτονται το καφενείο. Η μία από αυτές τις κοπέλες θα δείξει ενδιαφέρον για τον Άγγελο, λέγεται Σταυριανή. Είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων και ο Άγγελος θέλει να προχωρήσει μαζί της. Το γεγονός αυτό θα ενοχλήσει πάρα πολύ την Σοφούλα. Από τη μία αποδέχεται ότι έχει κάνει λάθος, από την άλλη, όμως, φουντώνει η ζήλεια της και θα προσπαθήσει να τον διεκδικήσει.
Η Σταυριανή θα τα φτιάξει με τον Άγγελο, όμως το αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί θα τα δείξει ο χρόνος», ανέφερε ο δημοσιογράφος στο Πρω1νό.

Τον ρόλο της Σταυριανής θα ενσαρκώσει στις «Άγριες Μέλισσες» η Στεφανία Καλομοίρη, απόφοιτη του ΚΘΒΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ