Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προϊόν της - Δείτε ποιο είναι

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προϊόν της - Δείτε ποιο είναι

Η IKEA προτρέπει όλους τους καταναλωτές που την διαθέτουν, να σταματήσουν αμέσως τη χρήση της και να την επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα 

Η ασφάλεια των πελατών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την IKEA. Ως εκ τούτου, η IKEA ανακαλεί την περιστρεφόμενη καρέκλα ODGER στο ανθρακί χρώμα με ημερομηνία κατασκευής 2221 και προηγουμένως (22 αναφέρεται στο έτος κατασκευής και 21 στην εβδομάδα κατασκευής) καθώς υπάρχει κίνδυνος τα πόδια της αστεροειδούς βάσης της καρέκλας να σπάσουν. Η IKEA προτρέπει όλους τους καταναλωτές που την διαθέτουν, να σταματήσουν αμέσως τη χρήση της και να την επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ για πλήρη επιστροφή χρημάτων χωρίς να απαιτείται επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

ikea83

Η IKEA αναπτύσσει τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα αξιολόγησης κινδύνου και δοκιμών, για να βεβαιωθεί ότι τα προϊόντα πληρούν όλους τους ισχύοντες νόμους και τα πρότυπα στις αγορές όπου πωλούνται. Παρόλα αυτά, έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι η αστεροειδής βάση της περιστρεφόμενης καρέκλας ODGER στο ανθρακί χρώμα με ημερομηνία κατασκευής 2221 και προηγουμένως μπορεί να σπάσει και για το λόγο αυτό ανακαλείται προληπτικά.
To όνομα της καρέκλας και η ημερομηνία κατασκευής αναφέρονται κάτω από το κάθισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ