Έκπτωση στο λογαριασμό της ΔΕΗ με προπληρωμή

Έκπτωση στο λογαριασμό της ΔΕΗ με προπληρωμή
Με σκοπό να μειώσει τον βραχνά των ανείσπρακτων οφειλών η ΔΕΗ ετοιμάζεται για νέο γύρω εκπτώσεων απ' το νέο έτος σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα».

Η Επιχείρηση σχεδιάζει να ανακοινώσει ότι όσοι συνεπείς πελάτες δεχθούν να προπληρώνουν την κατανάλωση ενός έτους σε ρεύμα, θα απολαμβάνουν επιπρόσθετη έκπτωση 6%. Ταυτόχρονα, και σε αυτήν τη συνεχή μάχη με τις επισφάλειες που δίνει, η ΔΕΗ ετοιμάζεται να ανακοινώσει στις 9 Ιανουαρίου νέο πρόγραμμα διακανονισμών

. Εξετάζει μάλιστα να συμπεριλάβει σε αυτό ακόμη και πάγωμα χρεών (δηλαδή να μην προσαυξάνονται με τόκους) για όσους καταναλωτές οφείλουν στην Επιχείρηση ποσά έως 1.000 ευρώ και εφόσον εξυπηρετούν κανονικά τις δόσεις τους. Το νέο πρόγραμμα διακανονισμών επρόκειτο, σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων, να δημοσιοποιηθεί κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ.

Πήρε ωστόσο αναβολή για τις 9 Ιανουαρίου, με το σκεπτικό να μην ανακοπεί το κύμα όσων σπεύδουν να διακανονίσουν τα χρέη τους έως τις 31 Δεκεμβρίου, οπότε και εκπνέει το ισχύον πρόγραμμα των 36 δόσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ