Αυτές είναι οι 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Δείτε την λίστα

Αυτές είναι οι 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Tο Great Place to Work® ανακοίνωσε την 7η ετήσια διεθνή λίστα World’s Best Workplaces.

Η Salesforce κατατάσσεται πρώτη, ακολουθούμενη από την Adecco και τη SAS Institute, οι οποίες συνθέτουν την πρώτη τριάδα. Τέσσερις από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύονται (SAS Institute, MARS, AbbVie και DHL) το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα καθώς διακρίθηκαν και στη χώρα μας για το καλό εργασιακό τους περιβάλλον!

Η κατάταξη που δημοσιεύει το Great Place to Work® είναι αποτέλεσμα της πιο εκτεταμένης ετήσιας έρευνας παγκοσμίως όσον αφορά στο εργασιακό περιβάλλον και αποτελεί αναγνώριση των ενεργειών και των πρακτικών των 25 καλύτερων πολυεθνικών.

«Οι εταιρείες που διακρίνονται για το εργασιακό τους περιβάλλον παγκοσμίως εντυπωσιάζουν όχι μόνο για την κλίμακά τους αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο φροντίζουν και αναπτύσσουν τους εργαζομένους τους. Αυτές οι εταιρείες έχουν κατανοήσει ότι ένα περιβάλλον υψηλής εμπιστοσύνης και μια κουλτούρα υψηλής απόδοσης δεν είναι αντιμαχόμενα, αλλά αντίθετα εξαρτώνται άμεσα το ένα από το άλλο», δήλωσε ο CEO του Great Place to Work®, Michael C. Bush.

Οι 13 από τις 25 πολυεθνικές που διακρίνονται έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ. Οι κλάδοι που συναντώνται συχνότερα στη λίστα είναι οι Information Technology και Manufacturing & Production.

Η λίστα με τις Καλύτερες Πολυεθνικές «World’s Best Workplaces» στηρίζεται στα δεδομένα της έρευνας Best Workplaces, την οποία διεξάγει ετησίως σε περισσότερες από 50 χώρες το Great Place to Work® και συντάσσει για κάθε μία, επιμέρους εθνικές λίστες.

Ακολουθεί η λίστα των 25 World’s Best Workplaces για το 2017:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ