Ποιοι και πότε θα πάρουν το δώρο του Πάσχα.

Ποιοι και πότε θα πάρουν το δώρο του Πάσχα.
Εβδομάδα «Δώρου» αυτή που διανύουμε για συνταξιούχους και δημόσιους υπάλληλους, καθώς η Τρόικα δεν έχει αποφασίσει, έως σήμερα τουλάχιστον, να καταργήσει τελείως τη συγκεκριμένη οικονομική επιβράβευση που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι, που τόσο έχουν ανάγκη, σε περιόδους όπως το Πάσχα, που ο οικογενειακός προϋπολογισμός επιβαρύνεται σημαντικά.

Συγκεκριμένα:

Συνταξιούχοι

Τη Δευτέρα 2 Απριλίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ καθώς και το δώρο του Πάσχα. Σε ανακοίνωσή του ο ΟΓΑ, αναφέρει ότι η σύνταξη του μηνός Απριλίου 2012 και το Δώρο Πάσχα θα καταβληθούν σε 802.100 συνταξιούχους του ΟΓΑ, με πίστωση Τραπεζικού Λογαριασμού ή Λογαριασμού ΕΛΤΑ, που έχουν επιλέξει για την πληρωμή συντάξεων, τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012.

Στις 5 Απριλίου θα καταβληθεί το επίδομα του Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ.

Δημόσιοι υπάλληλοι

στις 5 Απριλίου θα δοθεί το δώρο Πάσχα στο δημόσιο. Εχει καθοριστεί από την Τρόικα σε 250 ευρώ και τα παίρνουν όσοι έχουν µισθό κάτω των 3.000 ευρώ μεικτά, συμπεριλαμβανομένων των επιδομάτων.

Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα

Την Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για τους μισθωτούς που απασχολούνται στον ιδιωτικό τοµέα µε σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισµένου χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ