Real Tobacco SA: Τεχνολογία αιχμής και αξεπέραστη ποιότητα

Real Tobacco SA: Τεχνολογία αιχμής και αξεπέραστη ποιότητα

Η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και η τεχνολογία αιχμής είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Real Tobacco SA.


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2017 και έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής τσιγάρων στη Βόρεια Ελλάδα και σε έναν από τους πιο καινοτόμους και δυναμικούς κατασκευαστές στην παγκόσμια καπνοβιομηχανία. Απασχολώντας περισσότερους από 140 ταλαντούχους εργαζόμενους, διαθέτοντας ένα εξελιγμένο εργαστήριο διασφάλισης ποιότητας εντός των εγκαταστάσεών της και σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, η Real Tobacco ΑΕ αποτελεί έναν αξιόπιστο εταίρο για τους πελάτες της, που βρίσκονται σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως. Τα μοναδικά προϊόντα που κατασκευάζονται από τη Real Tobacco ΑΕ είναι ένας συνδυασμός εξαιρετικών ποικιλιών καπνού, τελευταίας καινοτομίας, σύγχρονης τεχνολογίας «MULTILOCK» (επανακλειόμενη συσκευασία) και περήφανης παράδοσης.

Το εργοστάσιο της Real Tobacco κοντά στο Κιλκίς


Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας συγκαταλέγονται η επένδυσή της σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, εξοπλισμένες με τα πλέον σύγχρονα μοντέλα γραμμών παραγωγής επανακλειόμενων συσκευασιών «MULTILOCK», η τεχνολογία διασφάλισης ποιότητας και αποθήκευσης στις εγκαταστάσεις παραγωγής 30.000 τ.μ. κοντά στο Κιλκίς. Οι έξι υψηλής ταχύτητας γραμμές παραγωγής είναι σε θέση να παράγουν εξελιγμένα προϊόντα καπνού με αυτοματοποιημένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου που υποστηρίζονται από την τελευταία τεχνολογία εξοπλισμού και λογισμικού. Τα μηχανογραφικά συστήματα εμπορικής και λογιστικής διαχείρισης (ERP) και τα λογισμικά διαχείρισης αποθήκης (WMS), σε συνδυασμό και με άλλες ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού, επιτρέπουν στη Real Tobacco να επιτύχει ένα υψηλό επίπεδο ευελιξίας και αποτελεσματικότητας, απαράμιλλο σε σύγκριση με τις άλλες εταιρείες του κλάδου.

Γραμμή παραγωγής τσιγάρων

Η Real Tobacco ΑΕ είναι η πρώτη εταιρεία που επένδυσε και κυκλοφόρησε στην αγορά με επιτυχία τα συγκεκριμένα προϊόντα Nano MULTILOCK και Super Slim MULTILOCK.
Είναι επίσης η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει έξι διαφορετικά είδη (format) τσιγάρων, όλα σε συσκευασίες MULTILOCK.

Η τεχνολογία συσκευασίας «MULTILOCK» εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των προϊόντων καθιστώντας τα ανθεκτικότερα σε υψηλότερες θερμοκρασίες και υγρασία. Το νέο πακέτο «MULTILOCK» έχει αποδειχθεί ότι διατηρεί τα τσιγάρα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά το άνοιγμα του πακέτου και εγγυάται διάρκεια ζωής δύο φορές μεγαλύτερη από αυτή που προσφέρει η παραδοσιακή συσκευασία. Σύμφωνα με τον κ. Hristo Latchev, εντεταλμένο σύμβουλο λειτουργικών και παραγωγικών υπηρεσιών της Real Tobacco ΑΕ, τα πλεονεκτήματα αυτά καθιστούν τα προϊόντα ελκυστικότερα τόσο προς τους πελάτες όσο και τους διανομείς .

Hristo Latchev, Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειτουργικών και Παραγωγικών Υπηρεσιών (COO) της Real Tobacco

Ο κ. Hristo Latchev έχει πολυετή δραστηριότητα στους τομείς των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και καπνού διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, ενώ στο παρελθόν κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Bulgartabac Holding, Plc., της βουλγαρικής κρατικής εταιρείας παραγωγής καπνού και τσιγάρων. Την τελευταία δεκαπενταετία, έχει εγκαθιδρύσει πολλές επιτυχημένες ιδιωτικές επιχειρήσεις σε τρεις ηπείρους και συνεχίζει να πρωτοπορεί εισάγοντας νέες, καινοτόμες τεχνολογίες και λειτουργίες στη βιομηχανία των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

Μηχανή προσωρινής αποθήκευσης τσιγάρων με σκοπό την τροφοδοσία τους στην πακεταριστική μηχανή

Πιστοποιημένη ποιότητα και ασφάλεια
Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο διασφάλισης ποιότητας και τα εξατομικευμένα συστήματα λογισμικού της Real Tobacco, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, εγγυώνται την ανώτερη ποιότητα των τελικών προϊόντων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Real Tobacco και το σύγχρονο εργαστήριο καπνού της πιστοποιήθηκαν από το Ελληνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) τον Ιούλιο του 2022. Ο εξοπλισμός και οι δυνατότητες του εργαστηρίου καπνού εντός του εργοστασίου εξετάστηκαν διεξοδικά από τον αρμόδιο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα πριν την επιτυχή ολοκλήρωση και την πιστοποίηση της εταιρείας.
«Η Real Tobacco επενδύει συνεχώς στη σύγχρονη τεχνολογία και στην εκπαίδευση και κατάρτιση των επιστημόνων των εργαστηρίων μας και του προσωπικού διασφάλισης ποιότητας», δήλωσε ο κ. Latchev. «Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η σκληρή δουλειά μας όλα αυτά τα χρόνια αποδίδει καρπούς και ότι δεχόμαστε διαπιστεύσεις και θετικά σχόλια από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς του κλάδου».
Το εργοστάσιο έχει λάβει επίσης διάφορες πιστοποιήσεις ISO για τις διαδικασίες παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2015, ISO 45001:2018, σύστημα διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία και SO/IEC 17025:2017 Γενικές απαιτήσεις για την επάρκεια των εργαστηρίων δοκιμών και βαθμονόμησης.

Χοάνη τροφοδοσίας τσιγάρων


Μονάδα Παραγωγής
Το κτίριο 30.000 τ.μ. του εργοστασίου βρίσκεται σε οικόπεδο 100.000 τ.μ. στην καρδιά της της καπνοκαλλιεργητικής περιφέρειας της Βόρειας Ελλάδας, στο δήμο Κιλκίς, όπου εδράζονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής, οι αποθήκες και τα γραφεία της διοίκησης.
Η Real Tobacco διαθέτει άμεση σύνδεση με σημαντικές υποδομές της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η μονάδα παραγωγής βρίσκεται μόλις 20 χλμ. από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και επωφελείται από την ταχεία πρόσβαση στην παλαιά Εθνική Οδό «Θεσσαλονίκης - Κιλκίς» και στους αυτοκινητόδρομους που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με τα λιμάνια του Πειραιά (Αθήνα) και της Ηγουμενίτσας. Το εργοστάσιο συνδέεται επίσης στενά με διεθνείς «διαδρόμους μεταφοράς προϊόντων» που συνδέουν γειτονικές χώρες όπως η Βουλγαρία, η Βόρεια Μακεδονία και η Τουρκία.

Καπνιστική μηχανή

Αφοσίωση στον κλάδο
Η Real Tobacco Α.Ε. δεσμεύεται να είναι η καλύτερη στον κλάδο της σε όλα τα επίπεδα και να δημιουργεί άριστα προϊόντα καπνού με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Παράλληλα, η Real Tobacco είναι μια εταιρεία που ακολουθεί πιστά όλες τις βέλτιστες πρακτικές κυκλικής οικονομίας και βιωσιμότητας, ενώ παράλληλα είναι περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνη. Σύμφωνα με τον COO της, κ. Hristo Latchev, οι εργαζόμενοι αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας της εταιρείας και η εταιρεία προσανατολίζεται στη διατήρηση ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος προσφέροντας σύγχρονες υποδομές, άριστες συνθήκες εργασίας και ένα ανταγωνιστικό σύστημα παροχών και ευκαιριών για ανάπτυξη και συνεχή εκπαίδευση.
Ενόψει των παγκόσμιων προκλήσεων και ευκαιριών στον τομέα των καπνικών προϊόντων, η εταιρεία έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις διεθνείς αγορές και συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον πελατών, συνεργατών και επενδυτών.
Ο όμιλος Real Tobacco διαθέτει γραφεία στη Βουλγαρία και στο Ντουμπάι. Εξάγει κυρίως τα προϊόντα του στη Μέση Ανατολή και την Ασία, ενώ εισέρχεται διαρκώς σε νέες αγορές παρέχοντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τσιγάρων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ