Βραβείο Marketing Award του European Airshow Council 2023 απονεμήθηκε στην Athens Flying Week

Βραβείο Marketing Award του European Airshow Council 2023 απονεμήθηκε στην Athens Flying Week

Η ομάδα της Athens Flying Week ευχαρίστησε, στην ανακοίνωσή της, «για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια»

Με το Marketing Award κατά τη διάρκεια του συνεδρίου European Airshow Council βραβεύτηκε η ομάδα της Athens Flying Week. Όπως ανακοινώθηκε, το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Athens Flying Week, Παναγιώτης Ποδηματάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας Athens Flying Week, η βράβευση ήρθε «ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς για την επικοινωνιακή προώθηση της Athens Flying Week στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, καθώς η διεθνής φήμη που έχει αποκτήσει το Airshow και η επικοινωνία του σε κάθε γωνιά του κόσμου έφερε μεγάλο αριθμό ξένων επισκεπτών ενισχύοντας το τουριστικό προϊόν και τις επιδόσεις της χώρας για το 2022».

«Η Athens Flying Week εκφράζει την ικανοποίησή της και δεσμεύεται να ενισχύσει τις προσπάθειές της για τη διοργάνωση ακόμη πιο εντυπωσιακών Airshows, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση που εδώ και δέκα χρόνια έχουν αγκαλιάσει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές και φίλοι της αεροπορικής κουλτούρας», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ο δρ. Μανώλης Καραχάλιος, ιδρυτικό μέλος και Flight Display Director της Athens Flying Week, εξελέγη πρόεδρος του European Airshow Council.

Εφαρμόζοντας πάντοτε τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και με εντυπωσιακές συμμετοχές από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τις καλύτερες αεροπορίες του κόσμου, η Athens Flying Week αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του θεματικού τουρισμού στη χώρα μας και ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή Airshow με πιστούς θεατές που έρχονται στην Ελλάδα από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η ομάδα της Athens Flying Week ευχαρίστησε, στην ανακοίνωσή της, «για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια» και δηλώνει έτοιμη «να προσφέρει και φέτος ένα μοναδικό Airshow στην 11η Athens Flying Week, 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2023, στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας».

«Η μεγάλη τιμητική διάκριση δεν θα μπορούσε να έρθει χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των συνεργατών και των χορηγών μας», αναφέρει η ομάδα της Athens Flying Week.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά και τα υπόλοιπα Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά πρωτίστως την 114 Πτέρυγα Μάχης της Τανάγρας», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: «Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της Athens Flying Week έχει ο συνδιοργανωτής μας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός».

«Θα θέλαμε, ακόμη, να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, την Aegean, την ΕΑΒ, τη Lockheed Martin, τη Rafale International και

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ