Η Affidea επεκτείνεται μέσω της εξαγοράς του κέντρου «Γενική Απεικονιστική»

Η Affidea επεκτείνεται μέσω της εξαγοράς του κέντρου «Γενική Απεικονιστική»

Για την Affidea, αυτή η εξαγορά αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο της επιτυχημένης στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξής της.

Η Affidea Ελλάδος, μέλος του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού Ομίλου διαγνωστικών κέντρων, ανακοινώνει την εξαγορά του εγνωσμένου διαγνωστικού κέντρου με έδρα την Αθήνα, «Γενική Απεικονιστική».

Για την Affidea, αυτή η εξαγορά αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο της επιτυχημένης στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξής της. Με την προσθήκη του νέου διαγνωστικού κέντρου, συνεχίζεται η περαιτέρω επέκταση του δικτύου της Affidea στην Αττική, με στόχο την καλύτερη πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας. Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής του Ομίλου να διατηρήσει την Affidea ως τον πιο αξιόπιστο φορέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Η Γενική Απεικονιστική, που ιδρύθηκε από τον κ. Κυριάκο Στριγγάρη, Ακτινολόγο, υψηλού κύρους Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1991 ως Διαγνωστικό κέντρο, παρέχοντας όλο το φάσμα των απεικονιστικών και βιοπαθολογικών εξετάσεων, με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, σχολίασε σχετικά με την τελευταία επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα: "Αυτή η εξέλιξη μας γεμίζει με υπερηφάνεια και χαρά. Η εξαγορά αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού καθώς διευρύνει το πεδίο δράσης μας και αλλάζει τη δυναμική μας, επιτρέποντάς μας να εξυπηρετήσουμε μια νέα περιοχή της Αθήνας. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε και να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας, παραμένοντας ο πιο αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ο Όμιλος Affidea λειτουργεί με γνώμονα την αξιοπιστία και τον σεβασμό στους ανθρώπους, που τον έχουν καταστήσει κέντρο αναφοράς σε όλη τη χώρα και σε όλες τις αγορές της Ευρώπης όπου δραστηριοποιούμαστε».

Ο Καθηγητής κ. Κυριάκος Στριγγάρης δήλωσε: "Είναι τιμή μας που γινόμαστε μέλος της οικογένειας Affidea. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας και να μοιραστούμε τις καλύτερες πρακτικές μας. Η μακροχρόνια εμπειρία και η δέσμευσή μας για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας θα ενσωματωθούν με επιτυχία στην προσφορά ενός αξιόπιστου και σύγχρονου οργανισμού, όπως η Affidea. Για εμάς, αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στην οποία όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη με ενθουσιασμό."

Σχετικά με την Affidea

Με αυτή την εξαγορά, η Affidea διαθέτει πλέον 330 κέντρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο στις 15 χώρες όπου δραστηριοποιείται, συνεργαζόμενη με σχεδόν 11.000 επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας σε 12 εκατομμύρια ασθενείς κάθε χρόνο.

Λόγω των υψηλών προτύπων της στην ασφάλεια των ασθενών, η Affidea είναι ο πιο βραβευμένος πάροχος υπηρεσιών ιατρικής απεικόνισης στην Ευρώπη. Περισσότερα από τα μισά από τα βραβευμένα κέντρα με 5 αστέρια στο Eurosafe Wall of Stars, τα οποία είναι διαπιστευμένα από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας στην Ευρώπη, είναι κέντρα της Affidea.

Τον Νοέμβριο του 2022 η εταιρεία έλαβε το βραβείο στην κατηγορία «Πρωτοβάθμια Φροντίδα και Διαγνωστικά» στα κορυφαία βραβεία LaingBuisson, ενώ τον Ιούνιο του 2022 διακρίθηκε ως Diagnostic Provider of the Year στα HealthInvestor Awards 2022.

Η Affidea δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης. Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της, έχει δημιουργήσει ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπες ιατρικές εγκαταστάσεις, το οποίο συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές του συνεργασίες στον τομέα της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ