ΔΕΣΦΑ - ΕΛΙΝΥΑΕ: Μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία

ΔΕΣΦΑ - ΕΛΙΝΥΑΕ: Μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία

Ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου και Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας.

Μνημόνιο για την ενίσχυση της μεταξύ τους συνεργασίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία, υπέγραψαν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) Α.Ε. και το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ).

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε από την Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια του ΔΕΣΦΑ, Maria Rita Galli και την Πρόεδρο του ΕΛΙΝΥΑΕ, Ρένα Μπαρδάνη κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του ΔΕΣΦΑ.

Οι δύο οργανισμοί συμφώνησαν να ενισχύσουν την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους σε μια σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, στα οποία περιλαμβάνεται η εκπαίδευση των εργαζομένων, η ανάπτυξη δράσεων ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ανάπτυξης κουλτούρας πρόληψης τόσο στο επίπεδο των εργαζομένων όσο και του ευρύτερου κοινού, η υποστήριξη και συμμετοχή του ΔΕΣΦΑ σε συνέδρια για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία που διοργανώνει το ΕΛΙΝΥΑΕ, καθώς και η προώθηση της έρευνας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία στον κλάδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ