Συμφωνία συνεργασίας LAVISOFT και Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ)

 Συμφωνία συνεργασίας LAVISOFT και Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ)

Η εφαρμογή λογισμικού Absences Leaves Vacancies MaSter μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα σαν ανεξάρτητη εφαρμογή στο web, προσφέροντας πρόσβαση από παντού,

Η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής ανακοινώνει την ανάθεση Έργου από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) που αφορά την εγκατάσταση του Συστήματος Διαχείρισης Αδειών Προσωπικού (Absences Leaves Vacancies MaSter).

Το Absences Leaves Vacancies MaSter ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών Λογισμικού HR MaSter της LAVISOFT, μιας ολοκληρωμένης σουίτας που καλύπτει συνολικά τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Με τη χρήση του HR MaSter, επιτυγχάνεται η μέγιστη αποδοτικότητα της λειτουργίας του Γραφείου Προσωπικού, εξοικονόμηση χρόνου καθώς και άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση για τη διοίκηση.

Η εφαρμογή λογισμικού Absences Leaves Vacancies MaSter μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα σαν ανεξάρτητη εφαρμογή στο web, προσφέροντας πρόσβαση από παντού, ενώ συνεργάζεται με τις εφαρμογές Time MaSter (Ωρομέτρησης) και Payroll MaSter (Μισθοδοσίας) της LAVISOFT για ακόμα μεγαλύτερο εύρος δυνατότητων. Ειδικότερα, ο χρήστης μπορεί να εισάγει στοιχεία διαφορετικών τύπων άδειας (πχ Κανονική, Εκπαιδευτική, Φοιτητική, Ασθενείας, κ.α.) ή και άδειας εξόδου του προσωπικού (άδειες σε ώρες) και να έχει τη πλήρη διαχείριση ανά είδος άδειας, ανά εργαζόμενο, ανά ημερολογιακό διάστημα, κ.ο.κ.

Η LAVISOFT INFORMATION SYSTEMS, με παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και τρεις δεκαετίες, σχεδιάζει κι αναπτύσσει συστήματα πληροφορικής που βασίζονται σε διεθνείς αυστηρούς κανόνες και τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Για κάθε έργο που αναλαμβάνει, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη φαρέτρα υπηρεσιών, με διαχρονική βιωσιμότητα, ιδανικά προσαρμοσμένων στις ειδικές ανάγκες τους, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, με στόχο να συμβάλλει αποτελεσματικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε επιχείρησης. www.lavisoft.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ