MAS Α.Ε: Ανέλαβε την αντιπροσωπεία των προϊόντων της AEG Power Solutions στην Ελλάδα

MAS Α.Ε: Ανέλαβε την αντιπροσωπεία των προϊόντων της AEG Power Solutions στην Ελλάδα

Η MAS Α.Ε., που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων αυτοματισμού, διαχείρισης ισχύος και ενέργειας, ανακοίνωσε νέα συνεργασία στην Ελλάδα.

Σε διεύρυνση του εθνικού και διεθνούς της χαρτοφυλακίου συνεργατών έχει προχωρήσει η εταιρεία MAS Α.Ε., που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων αυτοματισμού, διαχείρισης ισχύος και ενέργειας και διαθέτει ήδη δυναμική παρουσία σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Επιδιώκοντας ειδικότερα να ενισχύσει περαιτέρω την επιχειρηματική δραστηριότητα στη δυτική και κεντρική Ασία, η MAS εντάσσει τρεις νέους αντιπροσώπους στο δυναμικό της, τη Dynatec στο Ουζμπεκιστάν, την Omega στο Αζερμπαϊτζάν και τη Zatech Controls στην Τουρκία. Ενώ πρόσφατα, ανακοίνωσε μια ακόμη συνεργασία στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία και τη διανομή των προϊόντων της AEG Power Solutions.

Η MAS Α.Ε., ως κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας, προσφέρει προηγμένες λύσεις αυτοματισμού, ελέγχου και διαχείρισης στους τομείς της Ενέργειας, του Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου, της Βαριάς Βιομηχανίας και της Ναυτιλίας. Η εταιρεία με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, σύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες λογισμικού αλλά και εξειδίκευση, συμβάλλει αποτελεσματικά στον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων μονάδων παραγωγής ενέργειας, διυλιστηρίων και άλλων βιομηχανικών εγκαταστάσεων, ενώ παράλληλα προωθεί και αναπτύσσει λύσεις που βοηθούν στην ανάπτυξη και περαιτέρω διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ΑΠΕ) στην ηλεκτροπαραγωγική διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, η αγορά της Ενέργειας, των ορυκτών καυσίμων και της βιομηχανίας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην δυτική και κεντρική Ασία, καθώς οι περιοχές αυτές διαθέτουν σημαντικούς φυσικούς πόρους σε ορυκτά καύσιμα, ενώ παράλληλα η προοπτική και οι δυνατότητες για την ανάπτυξη της καθαρής "πράσινης" ενέργειας είναι εξαιρετικές. Οι συνεργασίες της MAS Α.Ε. με τις εταιρείες Dynatec, Omega και Zatech Controls, θα ενισχύσουν την παρουσία της, προωθώντας τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις πρωτοποριακές λύσεις της, στις τρείς αυτές χώρες.

Τέλος, η συνεργασία της MAS με την AEG Power Solutions στην Ελλάδα διευρύνει το ήδη υπάρχον προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της πρώτης και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς μία ολιστική προσέγγιση για τον ευρύτερο κλάδο της Ενέργειας, αλλά και όλους τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ