Ελλάκτωρ-Αποχώρηση Λεωνίδα Μπόμπολα: Φεύγω από το σπίτι μου με υπερηφάνεια αλλά και πίκρα

Ελλάκτωρ-Αποχώρηση Λεωνίδα Μπόμπολα: Φεύγω από το σπίτι μου με υπερηφάνεια αλλά και πίκρα

Η επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Φεύγω από το σπίτι μου με υπερηφάνεια για τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά με πίκρα για τα χαμένα όνειρα»

Τέλος εποχής καταγράφεται στην Ελλάκτωρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του imerisia.gr, αποχαιρετιστήρια επιστολή έστειλε στους εργαζόμενους του ομίλου ο Λεωνίδας Μπόμπολας, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για την αποχώρηση του.

Η επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Φεύγω από το σπίτι μου με υπερηφάνεια για τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά με πίκρα για τα χαμένα όνειρα» υπογραμμίζει στην επιστολή του, με την επισήμανση ότι «Έτσι τα έφεραν οι συγκυρίες και οι αποφάσεις άλλων». Τόσες μάχες, στερήσεις, διώξεις, δύσκολες αποφάσεις, μεγάλες νίκες, ένας διαρκής αγώνας».

Για την επόμενη ημέρα στον όμιλο αναφέρει πως «νέες δυνάμεις ήρθαν καινούριοι επενδυτές με οράματα διαφορετικά. Οι δουλειές μας σώθηκαν, οι ελπίδες αναπτερώθηκαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ