Η Brown Hotels εγκαινιάζει 3 ξενοδοχεία στην Αθήνα

Η Brown Hotels εγκαινιάζει 3 ξενοδοχεία στην Αθήνα

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Brown Acropol, Villa Brown Ermou και DAVE Red Athens.

Αυξάνεται το προσφερόμενο ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο της πρωτεύουσας, καθώς η Brown Hotels εγκαινιάζει 3 ξενοδοχεία στην Αθήνα, επανασυστήνοντας την Αθήνα ως τον απόλυτο προορισμό, σύμφωνα με την διεθνή αλυσίδα.


Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Brown Acropol, Villa Brown Ermou και DAVE Red Athens. Το Brown Acropol που βρίσκεται Παναγή Τσαλδάρη - Πειραιώς 1, στην Ομόνοια, διαθέτει 165 ευρύχωρα δωμάτια και εστιατόριο, ενώ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου λειτουργεί το αίθριο του Brown Acropol με θέα στην Ακρόπολη και τη νέα πλατεία Ομονοίας.
Το Villa Brown Ermou, βρίσκεται Πετράκη 26, στην Αθήνα και λειτουργεί ήδη με 16 δωμάτια, ενώ στο πέρας της ανακαίνισης θα διαθέτει 51 δωμάτια και σουίτες. Στο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει το προσεχές διάστημα και εστιατόριο. Σε ό,τι αφορά το DAVE Red Athens, αυτό βρίσκεται Βερανζέρου 25, στην Ομόνοια, διαθέτει 87 υπνοδωμάτια, ενώ το lobby φιλοξενεί την χαρακτηριστική βιβλιοθήκη των ξενοδοχείων Brown Hotels. Στον ημιώροφο του ξενοδοχείου λειτουργεί ευρύχωρο σαλόνι με μπιλιάρδο. Το DAVE Red Athens θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό εντός Ιουλίου 2021.


Το προσεχές διάστημα ωστόσο αναμένονται, όπως τονίζεται, και τα ξενοδοχεία Lighthouse Athens, Brown Spices, Theodore House και House Sans Rival, τα οποία θα ανοίξουν στην περιοχή της Αθήνας για τους επισκέπτες. Το επενδυτικό πλάνο της Brown Hotels περιλαμβάνει συνολικά 24 ξενοδοχεία και θέρετρα που βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής και ανάπτυξης. Μετά την ολοκλήρωση, η Brown Hotels Collection θα αριθμεί περίπου 2.100 δωμάτια σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά και στην Κύπρο.
Η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels Collection, ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry και είναι γνωστή για τα design hotels που διαθέτει σε σημαντικές πόλεις του κόσμου, όπως το Τελ Αβίβ, η Ιερουσαλήμ, η Αθήνα και η Κροατία. Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέες ιδιοκτησίες στο Ισραήλ το διάστημα 2019/2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέες ιδιοκτησίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ