Άδωνις Γεωργιάδης: Από σήμερα η καταβολή χρημάτων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7

Άδωνις Γεωργιάδης: Από σήμερα η καταβολή χρημάτων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7

Σε ότι αφορά τον τουρισμό ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Αυτοί που δεν εμβολιάζονται είναι πιθανό να θέσουν σε κίνδυνο τον κλάδο»

 

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, κάλεσε μέσω συνέντευξης του στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1, τους πολίτες που αμέλησαν το ραντεβού του εμβολιασμού τους να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Σημείωσε πως είναι εκπληκτική η προσέλευση των νέων ηλικίας 30 έως 39 ετών στους εμβολιασμούς και παράλληλα τόνισε ότι όσο υποχωρεί η πανδημία τόσο θα περιορίζονται τα μέτρα ενώ είπε πως η απάντηση στον κοροναϊό είναι το εμβόλιο.

«Από σήμερα η καταβολή χρημάτων στην εστίαση για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7»

Για την εστίαση είπε από σήμερα ξεκινά η καταβολή των χρημάτων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7 ενώ, όσον αφορά τον τουρισμό είπε αυτοί που δεν εμβολιάζονται είναι πιθανό να θέσουν σε κίνδυνο τον κλάδο.

«Βολές» κατά Τσίπρα, Τζανακόπουλου

Ο κ.Γεωργιάδης σημείωσε ότι «η προσπάθεια του αρχηγού της αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάσει την Ελλάδα ότι απέτυχε στη διαχείριση του κοροναϊού δεν του προσφέρει πολιτικά οφέλη και βλάπτει την εικόνα της χώρας» και τόνισε ότι η διεθνής αντίληψη λέει πως η Ελλάδα πήγε καλά στη διαχείριση του κοροναϊού.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Τζανακόπουλου, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως του είναι αδύνατον να πιστέψει πως ένας εκλεγμένος βουλευτές μιλάει για εκκαθαρίσεις ανθρώπων, ενώ συνεχάρη τα Παραπολιτικά για την αποκάλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ