Intralot: Ενδυνάμωση ψηφιακής τεχνολογίας μέσω σύμπραξης με Microsoft

Intralot: Ενδυνάμωση ψηφιακής τεχνολογίας μέσω σύμπραξης με Microsoft

Η σύμπραξη αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Intralot, καθώς ενισχύει τον κύριο πυλώνα της στρατηγικής της, που αφορά στην εισαγωγή επιχειρηματικής καινοτομίας μέσω ψηφιακής τεχνολογίας

Με την Microsoft θα συνεργαστεί η Intralot για την ενδυνάμωση της ψηφιακής της τεχνολογίας μέσω της πλατφόρμας cloud, Azure.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σύμπραξη αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Intralot, καθώς ενισχύει τον κύριο πυλώνα της στρατηγικής της, που αφορά στην εισαγωγή επιχειρηματικής καινοτομίας μέσω ψηφιακής τεχνολογίας.

Οι νέες σειρές προϊόντων της εταιρείας για τα εμπορικά και διαδικτυακά σημεία πώλησης, Lotos X για τυχερά παιχνίδια και Intralot Orion για αθλητικό στοιχηματισμό, είναι άμεσα διαθέσιμες για μεταφορά σε περιβάλλον cloud, εξασφαλίζοντας γρήγορη διάθεση στην αγορά, άμεση επεκτασιμότητα, διαθεσιμότητα και διαλειτουργικότητα. Στόχος της σύμπραξης είναι η ενδυνάμωση της Intralot με ένα λειτουργικό μοντέλο cloud, το οποίο αυξάνει την αποδοτικότητα και συμβάλει αποτελεσματικά στην ταχεία υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Όπως σημειώνεται, στην ίδια ανακοίνωση, η Intralot χρησιμοποιεί το Azure, μια cloud πλατφόρμα που λειτουργεί σε περισσότερες από 60 περιοχές παγκοσμίως, για να ενισχύσει την ψηφιακή εξέλιξη της, παρέχοντας υπηρεσίες 24/7 σε διεθνές επίπεδο, εξασφαλίζοντας γρήγορη διάθεση στην αγορά και επιταχύνοντας την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες μέσω της αξιοποίησης cloud τεχνολογίας. Το Azure δίνει τη δυνατότητα σε iGaming πελάτες να δημιουργήσουν ένα υψηλό επίπεδο ανθεκτικότητας και επεκτασιμότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ