APIVITA: Express Beauty, εμπνευσμένη από τη Μεσογειακή Διατροφή

APIVITA: Express Beauty, εμπνευσμένη από τη Μεσογειακή Διατροφή

Η σειρά EXPRESS BEAUTY παράγεται στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITA

Η σειρά EXPRESS BEAUTY, εμπνευσμένη από τη Μεσογειακή Διατροφή, προσφέρει ένα πλήρες μενού μεσογειακής διατροφής της ομορφιάς με 21 μάσκες & scrubs σε μονοδόσεις, με φρέσκα συστατικά της Μεσογειακής γης.

Το 2019 η APIVITA παρουσίασε μια νέα καινοτομία στην περιποίηση του προσώπου στο φαρμακείο, τις EXPRESS BEAUTY tissue μάσκες με συστατικά της Μεσογειακής Διατροφής. Υφασμάτινες μάσκες μίας χρήσης, εμποτισμένες με ένα σούπερ ενισχυμένο ορό Μεσογειακών συστατικών που εφαρμόζουν τέλεια, γίνονται ένα με το πρόσωπο, μεγιστοποιώντας έτσι τη μεταφορά των πολύτιμων δραστικών συστατικών τους στην επιδερμίδα.

Τώρα η APIVITA σε προσκαλεί να δοκιμάσεις τη ΝΕΑ EXPRESS BEAUTY Tissue μάσκα με μαστίχα, για σύσφιξη & αίσθηση lifting που θα αναδείξει τη φυσική σου ομορφιά.

Η μαστίχα αποτελεί μια αρωματική φυσική ρητίνη. Εξάγεται από το μαστιχόδεντρο, ένα δέντρο που φύεται κυρίως στη Μεσόγειο αλλά μόνο η ποικιλία που αναπτύσσεται στο Ελληνικό νησί της Χίου, παράγει τη μαστίχα. Γνωστή και ως το «δάκρυ» του μαστιχόδεντρου, η μαστίχα χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα σαν φυσική τσίκλα για δροσερή αναπνοή, για την αντιμετώπιση διάφορων ασθενειών και την περιποίηση του προσώπου και του σώματος. Είναι ένα προστατευόμενο είδος και πρόσφατα αναγνωρίστηκε από την Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ως επίσημο φάρμακο κατά της δυσπεψίας αλλά και για την επούλωση των πληγών.

Παράλληλα με την επουλωτική της δράση η μαστίχα συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας αίσθηση lifting, πιο γεμάτη και σφριγηλή επιδερμίδα.

Η ΝΕΑ EXPRESS BEAUTY Tissue μάσκα με μαστίχα είναι μια 100% βιοαποικοδομήσιμη, ημιδιάφανη biocellulose μάσκα από ίνες φυσικής κυτταρίνης από καρύδα. Περιέχει 97% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι εμποτισμένη με έναν ορό πλούσιο σε Μεσογειακά συστατικά: μαστίχα, πρωτεΐνες σιταριού, εκχύλισμα κιχωρίου (ραδίκι).

- Χαρίζει αίσθηση lifting και πιο γεμάτη, ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα, με μαστίχα
- Καταπραΰνει, απαλύνει και περιποιείται την επιδερμίδα, με πρωτεΐνες σιταριού
- Χαρίζει πιο γεμάτη και νεανική επιδερμίδα, με εκχύλισμα κιχωρίου (ραδίκι)
- Είναι δερματολογικά ελεγμένη
- Είναι ιδανική για ώριμες επιδερμίδες και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος


Η σειρά EXPRESS BEAUTY παράγεται στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITA στο Μαρκόπουλο, Αττικής. Διατίθεται σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ