Τα υδροπλάνα «πιάνουν» Πάτρα

Τα υδροπλάνα «πιάνουν» Πάτρα

Τη λειτουργία του Υδατοδρομίου Πάτρας αναλαμβάνουν από κοινού Hellenic Seaplanes και Ελληνικά Υδατοδρόμια καθώς υπεγράφη η σύμβαση για την παραχώρηση του management.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το εταιρικό σχήμα, που συμβλήθηκε με τον Οργανισμό Λιμένα Πατρών (ΟΛΠΑ), αποτελείται από τις εταιρείες Hellenic Seaplanes και Ελληνικά Υδατοδρόμια και με την υπογραφή της σύμβασης αναλαμβάνει τη διοίκηση, διαχείριση, λειτουργία και εκμετάλλευση του υδατοδρομίου της Πάτρας.


Τη σύμβαση παραχώρησης του υδατοδρομίου, η οποία θα έχει διάρκεια δώδεκα ετών, υπέγραψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε., κ. Παναγιώτης Τσώνης, και οι εκπρόσωποι της Ι.Κ.Ε. "Υδατοδρόμιο Λιμένος Πατρών", κ.κ. Νικόλας Χαραλάμπους (Πρόεδρος & CEO της Hellenic Seaplanes S.A.) και Αναστάσιος Γκόβας (Πρόεδρος της "Ελληνικά Υδατοδρόμια Ι.Κ.Ε.").

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν και οι: κ. Ειρηναίος Πελέχρας (Διευθυντής Ανάπτυξης της Hellenic Seaplanes), κ. Χαράλαμπος Γαργαρέτας (Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Υδατοδρομίων της Hellenic Seaplanes), Κωνσταντίνος Βρης (Station Manager του "Υδατοδρομίου Λιμένος Πατρών").

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ